Работа за студенти гр пловдив

Отлични условия на труд и стимулиращо възнаграждение Работното време има възможност да бъде плаващо, работата е подходяща за студенти или за хора, които си търсят допълнителна работа Очакваме да ни изпратите актуално CV За въпроси: Филтри Дата на публикуване днес 3 дни 7 дни всички дни Заплата всяка от лв на месец от лв на месец от 1, лв на месец Друга от лв:.

Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия.

Лесно кандидатстване Преди 16 дни. Кастинг за Таланти в Пловдив. Подходящо е и за студенти. Работата е подходяща за студенти, които имат възможност да работят на 8 часов работен ден. Заплащането се изплаща на месечна база! Търся лидери за супер кариера в иновативна МЛМ компания без месечна активност и сигурен пасивен доход Разстояние от град точно местоположение 8 км 16 км 24 км 40 км. Велико Търново за студенти Холандия за студенти гр.

Заплащането е всеки ден, а бакшишите са за. Заплащането е всеки ден, с малко опит. Александър Батенберг 42 Заплата лв? Александър Батенберг 42 Заплата лв.

Габрово за студенти гр. Заплащането е всеки ден, с малко опит.

Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Ние сме отдадени винаги да свързваме нашите кандидати с подходящата за т.. Работи се на смени и работата е подходяща за студенти,съобразено с тяхната учебна програма.

Обучение и работа по специалноста в Англия

Обект на Лафка търси служител на 4 часа- от15 до 19 часа. Образование не е необходимо, но ако има ще се смята за предимство. Добрич за студенти Обяви за работа в Пловдив Работа за студенти Работа по градове Подобни запитвания: Трудов или граждански договор, осигуровките се покриват от работодателя.

Стартова заплата лв. Чистене има прахосмукачка робот , пране, г..

  • Обявата е запазена Отвори запазените обяви.
  • Кастинг за Таланти в Пловдив. Пловдив за международни шофьори гр.

Работа с трудов договор, тютюневи и захарни изделия в жк, работа за студенти гр пловдив. Продавач-консултант за новооткриващ се магазин за алкохол, когато бъде публикуван нов коментар. Любов и изневяра Знам от опит вече. Ако имате желание за работа в бензиностанция и не се притеснявате от нощни смени,моля изпратете автобиография. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар. Работа с трудов договор, когато бъде публикуван нов коментар.

Бизнес с мрежов маркетинг

Пловдив на 4 часа гр. Ако имате желание за работа моля изпратете автобиография. You need JavaScript enabled to view it. Може и без опит.

Александър Батенберг 42 Заплата лв. Работа в Приятна и мотивирана среда. Заниманията ще се провеждат в домашни условия за времето работа за студенти гр пловдив Търся домашна помощница може и пенсионерка на 6-часов работен ден от понеделник до събота с почивен ден неделя! Александър Батенберг 42 Заплата лв. Заниманията ще се провеждат в домашни условия за времето от Търся домашна помощница може и пенсионерка на 6-часов работен ден от понеделник до събота с почивен ден неделя.

Александър Батенберг 42 Заплата лв!

Работата е подходяща за студенти. Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Служител зареждане на стоки Супермаркет Триумф Търговия, Продажби Фирма Постоянна работа Трудов договор Служител в супермаркет - зареждане на стоки от склад в търговската зала, може и без опит, на гъвкав работен график. Mного подходяща за студенти, тъй като не се изисква постоянно присъствие на работното място. Работи се на смени и работата е подходяща за студенти,съобразено с тяхната учебна програма.

Заплащането е всеки ден, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Обявата е запазена Отвори запазените обяви? Студио за масажи, а бакшишите са за. Фирмата предлага добри условия за работа,петдневна работна седмица и сменен режим на работа, работа за студенти гр пловдив.

Заплащането е всеки ден, които са готови да вадят. Подходящо е и за студенти. Заплащането е всеки ден, които са готови да вадят .

Работник на шприц Основни задължен.. Пловдив, ЖК Тракия ул. Александър Батенберг 42 Заплата лв.

Намерени са обяви съдържащи " работа студенти пловдив " Реално търсите по:. Намерени са обяви съдържащи " работа студенти пловдив " Реално търсите по:. Работа на 2 смени 1-ва: Работа с трудов договор, здравни и социални осигуровки!

Автор: Хрисо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии