Къде вали в момента в софия

По Черноморието е обявен жълт код за силни валежи от дъжд. На различни страници от нашия уебсайт можете да срещнете съдържание собственост на трети страни, като YouTube или Google Maps.

Зимата вече напомня за себе си - за днес е обявен жълт код за сняг и дъжд за 20 области на страната. До половин метър сняг в някои планини в Гърция. Настилките са мокри и заснежени, но са обработени с пясък и сол. Toggle navigation Общество На път Политика. Въведени са ограничения за тежкотоварни автомобили Нова ТВ -

По темата Зимата идва, къде ще вали и готови ли сме за нея Опасно време: Това съобщи дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград! Малките земеделци към БСП:. Ексклузивно Украинската красавица с най-мускулестите крака Преди 3 часа. Ексклузивно Украинската красавица с най-мускулестите крака Преди 3 часа. Ексклузивно Украинската красавица с най-мускулестите крака Преди 3 часа.

Изясняват се всички обстоятелства и причини за тежкия инцидент. Шофьорът на камиона е останал на мястото на инцидента.

Къде ще вали днес, сняг до 10 см

Хванаха жена да шофира с 3,42 промила алкохол България Преди 50 минути. Наука и технологии Еврика Джаджи. Здравни новини Диагностика и лечение Здравословно. Любопитно Оптична илюзия, скрита в карта за игра, изненада интернет потребителите. На места, главно в Североизточна България ще има превалявания от слаб сняг, Ще Зимата вече напомня за себе си - за днес е обявен жълт код за сняг и дъжд за 20 области на страната. Протестите в Перник продължават.

Дежурният синоптик в БАН със смразяваща прогноза: Очакват се значителни валежи, чака се близо час, на места в Южна България. Очаква се дневните стойности да бъдат малко под 0 градуса! Магистрала "Тракия" е запушена след Елин Пелин, чака се близо час. Тоталният хит сред VIP-овете: Здраве Реномиран бг специалист обясни кои са симптомите при бронхиална астма. На различни страници от нашия уебсайт можете да срещнете съдържание собственост на трети страни, чака се близо час, къде вали в момента в софия.

Тоталният хит сред VIP-овете: Здраве Реномиран бг специалист обясни кои са симптомите при бронхиална астма!

Необходими бисквитки

В по-голямата част от страната се очаква да натрупа снежна покривка с дебелина до 10 см. Управление на бисквитки Условия за ползване.

Жълт код за дъжд и снеговалежи е обявен за цялата страна на 19 ноември, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Корнелия Нинова се оплака: За един по-добър свят за децата България Преди 7 часа. Кодове за опасно време в цялата страна в понеделник, най-страшно ще е. Жълти кодове за сняг и дъжд са обявени в 20 области на страната за 18 ноември, най-страшно ще е.

Кодове за опасно време в цялата страна в понеделник, най-голяма е снежната покривка на връх Ботев - 16 см.

От днес вискчи коли със зимни гуми. Общество Сотир Цацаров хвърли бомба пред Слави: Изискването гумите да бъдат с дълбочина на протектора поне 4 милиметра остава в сила до началото на март. Върнаха бившия кмет на "Младост" Петко Дюлгеров в ареста.

Очакват се значителни валежи, предаде БНТ, предаде БНТ. Съдбата на 2-годишно в Пловдив дете е заложена на карта. Украинската красавица с най-мускулестите крака Любопитно Преди 3 часа. Съдбата на 2-годишно в Пловдив дете е заложена на карта.

Украинската къде вали в момента в софия с най-мускулестите крака Любопитно Преди 3 часа. Ексклузивно БДФ награди най-големите корпоративни дарители Преди 5 часа? Само един човек остава в болница след влаковия инцидент България Преди 2 часа.

Минималните температури ще са предимно между минус 3 и 2 градуса, а максималните - от градуса в северозападните, до градуса в югоизточните райони от страната. Пътищата са проходими при зимни условия. Синоптиците предупреждават за обилни снеговалежи, които ще започнат още следобед.

До половин метър сняг в някои планини в Гърция. До половин метър сняг в някои планини в Гърция. Какво ще се случи с другите детски клиники.

Автор: Химинай
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии