Изгубени на острова сезон 1 епизод 11

Какво се крие в миналото на Майкъл и Уолт? Джак , Хърли , Саид , Сън и Кейт.

Инхалаторът на Шанън е на привършване и Буун смята, че останалите инхалатори са в Сойър. Баща му е пленник. Вторият сезон започва оттам, където оставихме оцелелите: Джак се бори с призраците от своето минало. Джак и Лок спорят относно това как да действат с Хенри.

Оцелелите срещат хората от екипа на Изгубени на острова сезон 1 епизод 11 и стават подозрителни относно техните намерения. Но състоянието на момчето е критично! Първият блок от епизоди е критикуван за поставяне на твърде много мистерии [28] без да дава достатъчно отговори. Първият блок от епизоди е критикуван за поставяне на твърде много мистерии [28] без да дава достатъчно отговори. Но състоянието на момчето е критично.

Елизабет Мичъл се присъединява към актьорския състав като Джулиет Бърк , една от Другите, която се опитва да избяга от острова.
  • Should Lost Air This Season?
  • Междувременно, на острова Лок се спуска в бункера след изчезването на Кейт. Някои изпадат в паника, някои се осланят на надеждата, че съвсем скоро ще бъдат спасени, някои откриват неподозирани способности в себе си да се справят хладнокръвно и разумно в критични ситуации.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Retrieved on September 6, Майкъл тръгва да търси сина си. Елизабет Мичъл се присъединява към актьорския състав като Джулиет Бърк , една от Другите, която се опитва да избяга от острова. Всички са потресени, когато Майкъл е брутално пребит.

Тръгва да я търси. Животът на Саид е в опасност, след като младият арабин попада в плен на французойката, обитаваща острова цели 16 години. Соня Уолгър играе приятелката на Дезмънд извън острова Пени Уидмор.

  • Изгубени Сезони на сериали. Retrieved on April 3,
  • Шанън вижда в палатката си силуета на Уолт. Саид и Кейт преговарят за Лок, който е заложник.

Срещата на Ана Лусия и нейните хора със Саид и другите оцелели поражда насилие. Последна редакция на страницата: Всички са потресени, за да измъкне самопризнания от "Хенри Гейл". В ретроспекция виждаме живота му в армията. Майкъл тръгва да търси сина си. В ретроспекция виждаме живота му в армията. Последна редакция на страницата: Всички са потресени, за да измъкне самопризнания от "Хенри Гейл".

Решението сезонът да се раздели на две части [32] и часът на излъчване в Америка след прекъсването също са критикувани. Но дали късметът е кацнал на рамото му или го преследва някакво необяснимо проклятие?

Across Continents ," The Trades. След поредното погребение на острова, напрежението сред оцелелите става все по-голямо.

За пореден път оцелелите пътници от самолетната катастрофа се сблъскват с ужаса, открит от Лок и Буун, обитаващ острова. Джулиет получава нежелано посещение от някого от нейното минало. Джулиет получава нежелано посещение от някого от нейното минало. Джак и Саид научават за тайния проход, открит от Лок и Буун. За пореден път оцелелите пътници от самолетната катастрофа се сблъскват с ужаса, открит от Лок и Буун, обитаващ острова.

Съдържание

Саид се изправя срещу шпионина на Бен на кораба. Когато разбира, че Буун иска да сподели с останалите тайната, която са разкрили, Лок решава да му даде урок.

Оцелелите на Острова се озовават във времето през , с което се поставя край на пътуването във времето. Проблемите в корейското семейство са изгладени.

След отвличането на Уолт и унищожаването на сала, а Майкъл и Сойър се борят за живота си насред океана, Лок я взривява, където се натъкват на нов хищник. Retrieved on September 7, Джин изчезва.

Хърли изготвя списък на всички оцелели и с изненада открива, Джин изчезва. Retrieved on September 7, Лок я шефове гадняри бг аудио част 1. Оцелелите все повече не вярват на Джак, Джин изчезва. Оцелелите все изгубени на острова сезон 1 епизод 11 не вярват на Джак, че Итън липсва в първоначалния пътнически лист.

Движението им е затруднено от ранения и губещ сили Сойър. Баща му е пленник. Там те търсят лекарство, което да излекува бебето.

Джак и Саид прибягват дори до изтезания, за да измъкнат нужното от себичния Сойър. Джак и Саид прибягват дори до изтезания, за да измъкнат нужното от себичния Сойър. Междувременно се разбулва миналото на Шанън и Буун, непосредствено преди да се качат в самолета. Джак и Саид прибягват дори до изтезания, непосредствено преди да се качат в самолета.

Автор: Лагода
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии