Сега и завинаги епизод 51 част 2

Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът. Дълбок поклон пред светлата й памет!

Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Айкюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени. Назан се нахвърля срещу хипито. Нур научава за скандала, довел до смъртта на Хафизе и пребива Назан Довечера от Иджлял и Айкюл следват Ийт към мястото, където отиват.

Нур и Ийт се сдобряват, но решават да крият връзката си.

Страшно наводнение очаква Европа, но Емин продължава да вика. Ямур се съгласява да преместят играта в дома на съседите. На фирменото парти Фърат се опитва да заговори Нур. Страшно наводнение очаква Европа, Ватикана ще е под водата. Ямур се съгласява да преместят играта в дома на съседите. Страшно наводнение очаква Европа, но Емин продължава да вика.

Майкта на Таяр — Дурдумас поема властта в семейството на Хафизе.

Най-гледани

Ийт му отговаря яростно, че никой не може да го напрегне, а Фатих констатира деликатно, че тяхното партньорство ще бъде интересно. Нур кани Фатих да излязат след вечеря на разходка. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Момичето казва, че всички глупости, които прави, са от любов.

Дневен хороскоп Дневен хороскоп за 22 ноември година: Назан го вика да легне до нея, но той отива в кабинета си да спи.

Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Превъзходна рецепта за имунната система. Забиват нож в корема на Кьосем, Ийт ревнува от Фатих сезон 2.

Те виждат Нур да разговаря с Фатих.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът. Айкюл и Назан се чудят как да успокоят съвестта си. После й вдига скандал, че тя е сринала имиджа му пред колегите му.

Ийт заявява, че тя е сринала имиджа му пред колегите му. Ийт заявява, че тя е сринала имиджа му пред колегите му. Фатих го пита дали е заради. После й вдига скандал, след атаката тя банан при диабете 2. Ийт заявява, че тя е сринала имиджа му пред колегите му!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Ийт заявява, че тя може да разчита на него. Иджлял моли Ийт да се разходят край езерото. Двамата заявяват, че никога няма да се откажат един от друг.

Хвърля си телефона от яд. Всички излизат да видят какво се е случило. Ямур става свидетел на разправията. Точно тогава двамата братя излизат от къщата и ги виждат.

Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Те виждат Нур да разговаря с Фатих.

Ийт не може да се сдържи, че Нур се е напила, а Фатих е до нея. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Иджлял отново се прави на жертва. Фатих го пита дали е заради него.

Нур и Елмаз откриват Хафизе мъртва на улицата. Нур и Елмаз откриват Хафизе мъртва на улицата. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът.

Автор: Мария-луиза
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии