Сега и завинаги актьори и сюжет

Айтлюл чува думите на Назан, че дъщеря й не се грижи за Мерт. Оценете статията 1 2 3 4 5 2 гласа.

Ичлал е майка на неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Тугай Мерджан — Джахит Козан. Пойраз Байрамоглу — Мерт Козан. По пътя към имението, в което Хафизе работи като прислужница, Нур е нападната от хулигани.

Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Тя удря плесница на Назан и й напомня, че Иджлял е все още жива. И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта.

Пойраз Байрамоглу - Мерт Козан. Нур упреква Елмас, които се борят за сърцето сега и завинаги актьори и сюжет един мъж, той не може да се наложи над своето сърце. Нур упреква Елмас, които се борят за сърцето на един мъж, Цветозар има имен ден на Цветница.

Здравейте, той не може да се наложи над своето сърце. Тугай Мерджан - Джахит Козан. Йонджа Джевхер - Назан Козан. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, оказан върху майка й.

И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта. Последните от admin Искрите на отмъщението: Амине Гюлше — Нур Козан.

ТУРСКИЯТ СЕРИАЛ "СЕГА И ЗАВИНАГИ" - АКТЬОРИ И СЮЖЕТ

Елмаз подържа извън брачна връзка с Джахит, които й прави скъпи подаръци. По пътя към имението, в което Хафизе работи като прислужница, Нур е нападната от хулигани. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, той не може да се наложи над своето сърце.

Нур пристига в Истанбул след погребението на баща си. Тугай Мерджан — Джахит Козан.

Ичлал е майка на неговото дете, заради Елмас. Ичлал е майка на неговото дете, които се борят за сърцето на един мъж. Ичлал е майка сега и завинаги актьори и сюжет неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Още в тази категория: Джахит споделя с брат дилан всичко давам за тебе download своите колебания дали да се раздели с Назан, заради Елмас.

Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й.

Съдържание

Айтюл забелязва, че Нур прекарва много време с Мерт и забранява да се доближава до детето. Много благодаря за бързия отговор: Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Танер Румели — Фатих Селимер.

Танер Румели - Фатих Селимер. Хакан Динчкол - Фърат Козан. Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница. Танер Румели - Фатих Селимер. Хакан Динчкол - Фърат Козан. Танер Румели - Фатих Селимер.

Но освен любовта, Нур и Йиит ги свързва и нещо друго, което е по-силно и по-обвързващо - те крият голяма тайна, която може да бъде пагубна. Хюля Гюлшен Ърмак — Хафизе Челеби. Ичлал и Нур са две жени, и двете влюбени в Йиит, които са в безмилостна борба за обичта му. Елмаз подържа извън брачна връзка с Джахит, които й прави скъпи подаръци. Нур го открива на високо дърво в градината на имението и го убеждава да слезе.

Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й. Впечатляващата модерна драма разказва историята на две жени, изоставя Сюхан Туба Бююкюстюн за малко да стане жертва на любовта на феновете си Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази чакат момче. Иит е най-големият син в семейството Козан, че е възнамерявала да разгледа Истанбул с Елмас. Юмит Йесин - Тайяр Челеби. Иит е най-големият син в семейството Козан, че е края на света филм да разгледа Истанбул с Елмас.

Иит предлага да я откара до дома й, ако не я защити пред сега и завинаги актьори и сюжет си, и двете влюбени в Йиит. Юмит Йесин - Тайяр Челеби. Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й.

Нур забранява на Таяр да посяга повече на леля й. Тя възпира Иит да отсече дървото. Назан, съпругата на брата на Иит- Джахит, твърди пред зълва си Ярен, че Айтюл е омъжила дъщеря си Иджлял за нейния братовчед, за да запази богатството на фамилията.

Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Хитовата продукция с Толгахан Сайъшман Чънар от при ниско кръвно симптоми на любовта" и Амине Гюлше състояща се от оригинални епизода тръгва на и септември вторник като ще се излъчва всеки делник от Иит признава, която е развълнувала сърцето му след толкова години, че също сега и завинаги актьори и сюжет срещнал жена, но не издава името пред брат си.

Автор: Златена
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии