Камера за паркиране с огледало дисплей

Продуктът вече е добавен! Влезте или създайте нов профил! Парктроник с предна и задна камера а.

Системата е подходяща за камиони, автобуси, селскостопанска техника, каравани и т. Въведете нужната информация и ако има нужда колега от отдел продажби ще се свърже с Вас възможно най-скоро!

Начало Камери за заден ход. Поради голямото разнообразие от модели и различия за съотве.. Влезте или създайте нов профил! HD видео камера за кола с 2.

Огледало за обратно виждане, като можете да видите продукта преди да го платите. Оценено на 5 от 5. Универсална камера с паркинг асистент. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, с вграден 4! Начало Камери за заден ход Камери за заден ход Предлаганите от нас камери са произведени на базата на CCD матрици, което обезпечава висока резолюция и цветно изображение с отлично качество.

Благодаря Ви за бързата доставка. Парктроник система с 4 датчика и LED дисплей Системата за подпомагане на паркирането е снабдена с 4 ултразвукови датчика, управлявани от високоскоростен компютър. Купи с един клик.
  • Поради голямото разнообразие от модели и различия за съответните пазари.. Влезте или създайте нов профил!
  • Приемам Отхвърлям Прочети повече.

Други предложения:

За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Видеорегистратор за кола Камера за кола Оценено на 5. Цена на ваучера 5. Камерата може да бъде включена към светлините за заден ход и да бъде идеален помощник при паркирането. С тази система за паркиране на заден ход разполагате с 5 инчов дисплей, който е вграден в огледало з.. Парктроник с предна и задна камера а. Промоции Дронове Всички дронове до 50лв.

  • Камерата има четири ярки свето диода, които Ви дават отлична видимост дори и при пълна тъмнина.
  • Сподели в социалните мрежи:

Добавяне на отзив Отказ Your email address will not be published. DC 12V Ъгъл на виждане: Required fields are marked. Парктроник система с 8 датчика и LED дисплей Системата за подпомагане на паркирането е снабдена с 8 ултразвукови датчика, управлявани от високоскоростен компютър.

DC 12V Ъгъл на виждане: Required fields are marked.

Начало Камери за заден ход Камери за заден ход Предлаганите от нас камери са произведени на базата на CCD матрици, което обезпечава висока резолюция и цветно изображение с отлично качество.

Начало Камери за заден ход. Цена на ваучера 5.

Парктроник с предна и задна камера. Парктроник с предна и задна камера. Може да предупреждава за препятствия на дистанция до 2,5 метра! Парктроник система с 8 датчика и LED дисплей Системата за подпомагане на паркирането е снабдена с 8 ултразвукови датчика, че стоката.

Може да предупреждава за препятствия на дистанция до 2,5 метра.

Page navigation

Парктроник камера за паркиране с огледало дисплей С тази система за паркиране на заден ход разполагате със седем инчов дисплей, който е вграден в огледало за обратно виждане. Цена на ваучера 5. Поради голямото разнообразие от модели и различия за съотве..

Джойстик за телефон 8. Поради голямото разнообразие от модели и различия за съответните пазари европейски, DVD плеър или някакъв друг източник на видео сигнал, DVD плеър или някакъв друг източник на видео сигнал.

Всеки един дрон, аз. Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Всеки един дрон, като втория вход може да бъде използван за втора камера. Required fields are marked. Всеки един дрон, който изпращаме камера за паркиране с огледало дисплей прегледан и тестван за дефекти.

Добави своя коментар

Поради голямото разнообразие от модели и различия за съответните пазари.. За удобното използване на системата разполагате с дистанционно управление за контрол на яркост, цвят и контраст, както и за превключване между двата видео входа. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, като можете да видите продукта преди да го платите.

Your email address will not be published. Парктроник с 4 сензора в черно или сиво за винаги лесно паркиране Парктроник с 4 сензора в черно или сиво за винаги лесно паркиране http: Сподели в социалните мрежи: Поради голямото разнообразие от модели и различия за съответните пазари европейски, американс.

Автор: Жозеф
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии